ONTDEK VALMEINIER ANDERS

Laat u verleiden tot één of meerdere sneeuwschoenuitstapjes. Alleen, met vrienden, familie, geliefden, er is voor ieder wat wils!

Hou je van de natuur en wil je samenkomen? Dit is het moment! Onze gidsen zullen u helpen bij het ontdekken van sublieme regio’s vol geschiedenis.

Bent u op zoek naar avonturen en dieren kijken? Perfect! Perfect! Perfect! Begin als een echte avonturier op zoek naar adembenemende landschappen en dieren.

Ben je hebberig? Goed voor jou! Want tijdens deze uitstapjes kunt u tijdens een gezellige pauze de zoet/zware specialiteiten uit de Savoie proeven.

Ze vonden het geweldig!

Gaétan H. raadt Horizons nature & montagne

“Prachtige sneeuwschoenwandeling deze donderdagochtend langs de Neuvache rivier over een prachtig pad met Franciscus,

een mooi gepassioneerd persoon, die ons door deze wandeling en zijn anekdotes heeft laten ontdekken,

een prachtige streek, een toegankelijke activiteit en wat een heerlijke pauze onder een prachtige zon…. Wij raden aan, om te doen en opnieuw te doen!!!!!!!!!!!

Duizend maal dank aan jou, Francis en veel geluk.”

Virginie M.F raadt Les randos de Bouzandoc

“Een bazil die niet altijd verandert met humor, gezinsvriendelijke wandelingen, kinderen die leren en ontdekken, en barstte uit in een komkommer, kleine pauzes om iedereen op te frissen met goede lokale producten en een prachtig landschap. Kortom, ga ervoor, het is echt een geluk en als bonus voor ons was de hond zelfs een deel van de reis.”

Karine M. raadt Esprit Montagne

“Dankzij Stéphane hebben we een geweldige tijd gehad met wandelen, hij kent de natuur door en door en respecteert ze. Hij weet zich aan te passen aan alle soorten wandelaars, hij verwacht dat mensen die wat meer moeite hebben om te volgen. Zeer vriendelijk (een grapjasje trouwens) en gul, hij deelt met ons zijn liefde voor de natuur en laat ons ontdekken. Regionale producten door ons een kleine snack aan te bieden. Dank je wel Stéphane, je hebt ervoor gezorgd dat we terug wilden komen om nog meer plaatsen te ontdekken die we zonder jou niet zouden kunnen weten..”